Македонија

Тажна вест: Почина младиот кикбоксер Марко Тодоров

Веста за неговата смрт ја сподели и етаблираната модна креаторка Ивана Кнез.

Тажна вест: Почина младиот кикбоксер Марко Тодоров

Почитувани пријатели, последната борба ја изгубивме.

Утре, 10.03.2024 во 13.30 часот во капела 1 Бутел е последен поздрав со нашиот борец Марко.

Нека почива во мир!

Во ноември 2018 година, Марко Тодоров го освои златниот медал на Меѓународниот кик бокс турнир „Трофеј на Белград“.

To top