Македонија избори 2024

Стојаноска: Оваа власт заминува во неславната македонска историја, а Силјановска Давкова и ВМРО-ДПМНЕ со коалицијата ќе ја направат Македонија повторно горда и повторно твоја

Тоа се луѓето кои Македонија ќе ја направат повторно горда и повторно твоја, потенцира Стојаноска.

Стојаноска: Оваа власт заминува во неславната македонска историја, а Силјановска Давкова и ВМРО-ДПМНЕ со коалицијата ќе ја направат Македонија повторно горда и повторно твоја

Денес од Пештер, општина Јегуновце го упатувам последниот повик до сите граѓани на Република Македонија на коишто оваа влада им преседна со криминал и корупција, предавства, лошо образование, неквалитетно здравство, ниски плати и пензии, задутре да ја испратат во минатото и да остане запишана во неславната македонска историја, изјави Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6.

Задутре гласајте за бројот 2, за професорката Гордана Силјановска Давкова, за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Твоја Македонија. Тоа се луѓето кои Македонија ќе ја направат повторно горда и повторно твоја, потенцира Стојаноска.

Најнови вести од Македонија

To top