Македонија ЗАБРАНА

СРАМОТА: Забранети знамињата со сонцето од Кутлеш, одземени се од навивачите пред вечерашниот натпревар

Ваквите знамиња, по нечија наредба, се забранети на овој важен натпревар.

СРАМОТА: Забранети знамињата со сонцето од Кутлеш, одземени се од навивачите пред вечерашниот натпревар

Во Националната Арена „Тоше Проески“ вечерва ќе се одигра фудбалски натпревар меѓу Македонија и Англија.

Огромен број на македонски навивачи ќе ги бодрат наите момци. Но, на самиот влез во Арената, веќе се соочија со непријатност.

Како што дознава КУРИР, на влезот на навивачите им се одземани знамињата со сонцето од Кутлеш. Ваквите знамиња, по нечија наредба, се забранети на овој важен натпревар.

Според проценките, публиката вечерва ќе брои 30.000 гледачи.

КУРИР

Најнови вести од Македонија

To top