Македонија АМСМ

Сообраќајка кај патарината Сопот, возилата се пренасочуваат низ Велес

АМСМ информира дека возилата привремено се пренасочуваат низ градот Велес.

Сообраќајка кај патарината Сопот, возилата се пренасочуваат низ Велес

Поради сообраќајна несреќа, од 16:10 часот се пренасочува сообраќајот на автопатот од наплатна станица Сопот кон Гевгелија, кај крстосница Башино село.

АМСМ информира дека возилата привремено се пренасочуваат низ градот Велес.

Најнови вести од Македонија

To top