патарина

Пронајдени се 29 резултати на тема „патарина“
Вести

ДВЕ НОВИ ПАТАРИНИ ОД СКОПЈЕ ДО ШТИП: Граѓаните за 47 километри ќе имаат дополнителен трошок од 160 денари во еден правец!

Следниот месец почнува изградбата на 2 те нови патарини на автопатот Скопје Штип. Едната, во Преод, ќе чини 50, во Кадрифаково 70 денари....