Македонија Гази Баба

Следете во живо: Изјава на Владо Мисајловски

Тој во 11:30 часот ќе даде изјава од Инџиково.

Следете во живо: Изјава на Владо Мисајловски

По повод претседателската кампања „Македонија повторно горда“, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски е во посета на општина Гази Баба.

Тој во 11:30 часот ќе даде изјава од Инџиково.

Неговата изјава можете да ја следите во живо на линкот во продолжение:

Најнови вести од Македонија

To top