Македонија ДИК

Силјановска Давкова освои над 400.000 гласови

Гордана Силјановска Давкова: 413.598 гласа

Силјановска Давкова освои над 400.000 гласови

Огромна е предноста на Гордана Силјановска Давкова, наспроти Стево Пендаровски.

Имено бројот на гласови од досега преброени 76,10 % од избирачите е следен:

Гордана Силјановска Давкова: 413.598 гласа

Стево Пендаровски: 186.954 гласа.

Најнови вести од Македонија

To top