Македонија

Шамбевски: Криминалците во Влада, на студентите помислуваат само пред избори!

Шамбевски: Криминалците во Влада, на студентите помислуваат само пред избори!

Денес е 17-ти ноември Меѓународниот ден на студентите. За жал веќе 7 години по ред овој ден е ден за критики.

На студентите, криминалците во Влада помислуваат само пред избори!

Важно е проблемите на студентите да се решаваат брзо!

Затоа за да може во иднина овој ден да биде ден на гордост на македонскиот студент, вели Борис Шамбевски, претседател на Градскиот комитет на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Во продолжение целата изјава на Шамбевски:

To top