студенти

Пронајдени се 104 резултати на тема „студенти“
Вести

УМС за Меѓународниот ден на студентите: Спротивно на сите предизборни измислици на СДСМ, денес студентите не живеат во модерни студентски градови

СДСМ ги лаже, манипулира, дискриминира и омаловажува студентите. Ги смета за наивни и ја потценува нивната интелигенција. СДСМ даде...
Вести

СТУДЕНТИ РЕАГИРААТ: Не се исплатени парите за субвенциониран оброк, надлежните смируваат дека проблемот ќе се реши

На некои студенти не им се стасани парите што требаше да ги добијат за субвенциониран студентски оброк, а на некои, пак, им се стасани...