Македонија

Седници на две собраниски комисии

Во Собранието денеска седници ќе одржат Комисијата за европски прашања и Законодавно – правната комисија.

Седници на две собраниски комисии

Во Собранието денеска седници ќе одржат Комисијата за европски прашања и Законодавно – правната комисија.

На дневен ред на двете комисии се Предлог измените на Законот за управување со електрична и електронска опрема и отпадна електрична и електронска опрема и Предлог измените и дополнувањата на Законот за проширена одговорност на производителот за управување со посебните текови на отпад, двата по скратена постапка.

Најнови вести од Македонија

To top