Македонија Фото

РЕКИ НАРОД ПРЕД ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА: ВМРО-ДПМНЕ ја започна кампањата за Претседателските избори

РЕКИ НАРОД ПРЕД ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА: ВМРО-ДПМНЕ ја започна кампањата за Претседателските избори

Со митинг пред Владата, ВМРО-ДПМНЕ вечерва ја започна кампањата за Претседателските избори.

На митингот ќе се обратат кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ за претседател на државата Гордана Силјановска Давкова и партискиот лидер Христијан Мицкоски.

Реки народ пред Владата на Македонија, кои безусловно даваат поддршка на професорката Силјановска Давкова.

Најнови вести од Македонија

To top