Македонија претседателски и парламентарни избори 2024

Петрушевски: Убави луѓе и силна енергија на градскиот кеј во Куманово, одиме на историска победа!

Убави луѓе и силна енергија на денешниот хепенинг на градскиот кеј во Куманово, одиме на историска победа!, пишува на социјалната мрежа кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ2 Бране Петрушевски.

Петрушевски: Убави луѓе и силна енергија на градскиот кеј во Куманово, одиме на историска победа!

Убави луѓе и силна енергија на денешниот хепенинг на градскиот кеј во Куманово, каде ја презентиравме нашата програма Платформа 1198.

Благодарам Куманово, одиме на историска победа!

Македонија повторно ТВОЈА!, пишува Петрушевски во својата објава.

Најнови вести од Македонија

To top