Македонија во живо

Панел-дискусија „Геополитичко проширување на ЕУ: Нови можности, стари ризици?“

Панел-дискусија „Геополитичко проширување на ЕУ: Нови можности, стари ризици?“

Панел-дискусија „Геополитичко проширување на ЕУ: Нови можности, стари ризици?“, на која ќе се обратат премиерот Димитар Ковачевски, вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ, претседателот на Делегацијата во Мешовитиот парламентарен комитет ЕУ-Република Северна Македонија Андреас Шидер и претседателот на „ЕЛИАМЕП“, Лукас Цукалис.

Најнови вести од Македонија

To top