Македонија ВО ЖИВО

Отворено студио пред започнување на големиот народен митинг пред Влада

Отворено студио пред започнување на големиот народен митинг пред Влада

Отворено студио пред започнување на големиот народен митинг пред Влада на Република Македонија.

Најнови вести од Македонија

To top