Македонија ДИК

Огромно водство на ВМРО-ДПМНЕ од досега преброените гласови – еве што велат резултатите

Огромно водство на ВМРО-ДПМНЕ од досега преброените гласови – еве што велат резултатите

Огромна предност на ВМРО-ДПМНЕ покажуваат досега преброените гласачки ливчиња.

Од преброени 27,34% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено над 87.000 гласови.

Од овие преброените, СДСМ нема ни 30.000 гласови.

 

Најнови вести од Македонија

To top