Македонија ДИК

Нови резултати: Еве колкава е разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Од преброени 78,56% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено 333.501 гласов.

Нови резултати: Еве колкава е разликата меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Огромна предност на ВМРО-ДПМНЕ на денешните парламентарни избори.

Од преброени 78,56% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено 333.501 гласов.

Од овие преброени, СДСМ има 114.218  гласови.

Најнови вести од Македонија

To top