Македонија парламентарни избори 2024

Николовски: Ова е Куманово, ова е урбано победничко Куманово – победничка енергија затоа што секој се има препознаено во #Програмата1198

Ова е Куманово, ова е урбано победничко Куманово – победничка енергија затоа што секој се има препознаено во #Програмата1198, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Изборната единица 2 Бобан Николовски.

Николовски: Ова е Куманово, ова е урбано победничко Куманово – победничка енергија затоа што секој се има препознаено во #Програмата1198

Ова е Куманово, ова е урбано победничко Куманово.

Победничка енергија затоа што секој се има препознаено во #Програмата1198

Промените се во Ваши раце, за МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО ГОРДА, пишува на Фејсбук Николовски.

Најнови вести од Македонија

To top