Македонија ДИК

Народот го турна СДСМ од власт: Огромна победа на ВМРО-ДПМНЕ

Од овие преброени, СДСМ има 131.047  гласови.

Народот го турна СДСМ од власт: Огромна победа на ВМРО-ДПМНЕ

Огромна предност на ВМРО-ДПМНЕ на денешните парламентарни избори.

Од преброени 87,64% од обработените избирачи, ВМРО-ДПМНЕ има освоено 376.763 гласов.

Од овие преброени, СДСМ има 131.047  гласови.

Најнови вести од Македонија

To top