Македонија токсикологија

На Токсикологија на новогодишната ноќ примени 22 пациенти, најмладиот има 14 години

На Клиниката за токсикологија на новогодишната ноќ биле примени 22 пациенти во алкохолизирана состојба.

На Токсикологија на новогодишната ноќ примени 22 пациенти, најмладиот има 14 години

На Клиниката за токсикологија на новогодишната ноќ биле примени 22 пациенти во алкохолизирана состојба.

Вообичаено, доминира младата популација. Најмладиот имал 14 години.

Сите биле третирани во амбуланта и се пуштени на домашно лекување.

Најнови вести од Македонија

To top