Македонија амсм

На „Табановце“ се чека околу 15 минути за влез во државата

На „Табановце“ се чека околу 15 минути за влез во државата

Забележана голема фреквенција на возила на граничниот премин „Табановце“. Времето на чекање за влез во државата е околу 15 минути, информира АМСМ.

На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

To top