Македонија Куманово

Мисајловски: Во Куманово ќе направиме историја и победа која ќе се памети многу години!

Заедно победуваме за Македонија! – потенцираше Мисајловки.

Мисајловски: Во Куманово ќе направиме историја и победа која ќе се памети многу години!

-Б.С. Гојчо е подготвен за голема победа во Куманово. По преубавиот настан на градскиот кеј во Куманово продолживме од врата до врата да се видиме и да ја презентираме нашата победничка програма кај нашите сограѓани од Б.С. Гојчо!, објави Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во Изборна единица 2, на својот Фејсбук профил.

„Кумановчани се одлучни, тука победата ќе биде голема! Во Куманово ќе направиме историја и победа која ќе се памети многу години! Ви благодарам за поддршката, заедно победуваме за Македонија“ – потенцираше Мисајловки.

Најнови вести од Македонија

To top