Македонија носителот на ИЕ 2 на средба со чаирчани

Мисајловски во Чаир: Од тука испраќаме силна и јасна порака- ПОБЕДУВАМЕ УБЕДЛИВО!

-ПОБЕДУВАМЕ ЗА НАШАТА И ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА! Ви благодарам чаирчани! Продолжуваме заедно кон убедлива победа! ПОБЕДАТА ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА Е ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА!, пишува Мисајловски на Фејсбук.

Мисајловски во Чаир: Од тука испраќаме силна и јасна порака- ПОБЕДУВАМЕ УБЕДЛИВО!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборна единица 2, Владо Мисајловски вечерва оствари средба со граѓани во општина Чаир.

-ПОБЕДНИЧКИ ЧАИР !!! Денот го завршуваме со масовна и енергична средба во Чаир! Од тука испраќаме силна и јасна порака – ПОБЕДУВАМЕ УБЕДЛИВО!

-ПОБЕДУВАМЕ ЗА НАШАТА И ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА! Ви благодарам чаирчани! Продолжуваме заедно кон убедлива победа! ПОБЕДАТА ЗА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА Е ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА!, пишува Мисајловски на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top