Македонија избори 2024

Мисајловски: Помеѓу народот ни е природната средина, секогаш ќе бидеме тука

Мисајловски: Помеѓу народот ни е природната средина, секогаш ќе бидеме тука

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во втората изборна единица, Владо Мисајловски вели дека имале одличен и позитивен прием вечерва и кај жителите на Триангла!

-Помеѓу народот ни е природната средина, секогаш ќе бидеме тука, ќе го посетиме секое населено место и ќе разговараме со секое семејство да се приклучат на промените кои носат подобра иднина и подобар живот, порача Мисајловски.

Претходно тој оставри средба и со жителите на Автокоманда.

Најнови вести од Македонија

To top