Македонија

Мисајловски на кафе дружба со младите од Куманово: Младите се столбот и иднината на Македонија

Со поддршка од младите ќе започнат промените и една нова перспектива и иднина за сите млади во Македонија! Број 2 за Гордана Силјановска Давкова!, пишува Мисајловски на Фејсбук.

Мисајловски на кафе дружба со младите од Куманово: Младите се столбот и иднината на Македонија

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборна единица 2, Владо Мисајловски попладнево го помина на кафе дружба со младите од Куманово.

-Убавото сончево време го искористивме за кафе дружба со младите од Куманово!
Младите се столбот и иднината на Македонија. Со поддршка од младите ќе започнат промените и една нова перспектива и иднина за сите млади во Македонија!
Број 2 за Гордана Силјановска Давкова!, пишува Мисајловски на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top