Македонија сите граѓани да се обединат

Мисајловски: Куманово има една преубава позитивна енергија и целата енергија води кон Силјановска Давкова

Ги повикувам да се сплотат, бидејќи овој тим, позади мене е прекрасен тим, овие луѓе се иднината, овие луѓе се тие кои набрзо ќе ја водат Република Македонија, додава Мисајловски.

Мисајловски: Куманово има една преубава позитивна енергија и целата енергија води кон Силјановска Давкова

Еден убав ден во Куманово. Навистина ми е драго што гледам позитивна енергија. Денеска тука премногу млади луѓе, имаме авангарда од Куманово, уметници, луѓе што се препознатливи во градот, нашите кандидати за пратеници но денеска сакам една убава вест да споделам со сите вас, а тоа е дека Куманово има една преубава позитивна енергија и целата енергија води кон Гордана Силјановска Давкова, истакна Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на Изборна единица 2.

-И навистина е тоа убаво чувство, убаво чувство да се каже тука од Куманово една убава вест за сите.
И сакам да ги повикам сите граѓани да се обединат. Останува уште многу малку време до првиот круг. Но, првиот круг е многу важен. Да испратиме огромна порака тука од Куманово, од центарот на Куманово дека сите и млади и стари, сите независно од кој етникум се сите сакаме да се сплотиме и да донесеме промени.
Да донесеме промени за горда Македонија, за Македонија што е навистина европска. Македонија која ќе биде горда за секој еден независно од каде е.

Затоа ве повикувам од тука, од најголемиот град во државата, од слободно Куманово сите заеднички, за Гордана да победиме. Така ќе победи и Македонија и потоа полесно ќе биде на 8 мај да направиме уште во првиот круг над 100 илјади гласови разлика и тој бран да продолжи и за парламентарните избори.
Ги повикувам да се сплотат, бидејќи овој тим, позади мене е прекрасен тим, овие луѓе се иднината, овие луѓе се тие кои набрзо ќе ја водат Република Македонија, додава Мисајловски.

Најнови вести од Македонија

To top