Македонија

Мисајловски: Изборите кои ни следуваат ќе донесат позитивни промени во Сарај и Македонија

Мисајловски: Изборите кои ни следуваат ќе донесат позитивни промени во Сарај и Македонија

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски преку статус на Фејсбук пишува дека вечерва бил во посета на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Сарај.

„Вечерва присуствував на пред новогодишен коктел во организација на О.К Сарај на ВМРО-ДПМНЕ.

Сплотеноста на сите етникуми во Сарај е доказ за решителноста на граѓаните за промена на оваа ненародно избрана власт.

Изборите кои ни следуваат ќе донесат позитивни промени во Сарај и Македонија. 🔴⚫️🇲🇰“, стои во неговиот пост на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top