Македонија од 19:00 часот

Мицкоски вечерва во Дневникот на ТВ Сител

Следете го моето гостување во дневникот на ТВ Сител од 19:00 часот, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Мицкоски вечерва во Дневникот на ТВ Сител

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на Телевизија Сител.

-Следете го моето гостување во дневникот на ТВ Сител од 19:00 часот, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top