Македонија интервју

Мицкоски вечер гостува на ТВ Шења

Следете го моето гостување на ТВ Шења со Насер Селмани од 20:40 часот! Напиша кратко на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Мицкоски вечер гостува на ТВ Шења

Следете го моето гостување на ТВ Шења со Насер Селмани од 20:40 часот! Напиша кратко на својот Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Најнови вести од Македонија

To top