Македонија лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук

Мицкоски: Македонија повторно твоја, промените во ваши раце!

-Македонија ќе ја направиме повторно горда, Македонија повторно твоја, промените во ваши раце!, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Мицкоски: Македонија повторно твоја, промените во ваши раце!

Овој народ се спротивставувал секогаш во тешки моменти. Секогаш знаел да се избори за своето, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

-Македонија ќе ја направиме повторно горда, Македонија повторно твоја, промените во ваши раце!, пишува Мицкоски на Фејсбук.

Најнови вести од Македонија

To top