Македонија амсм

Камионите се пренасочуваат од Блаце, има проблем со терминалот

Вечерва во 18:30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце заради проблем со терминалот на Македонска царина на ГП Блаце, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Камионите се пренасочуваат од Блаце, има проблем со терминалот

Вечерва во 18:30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце заради проблем со терминалот на Македонска царина на ГП Блаце, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Посочуваат дека товарниот сообраќај ќе биде пренасочен се додекa не се надминe проблемот.

Најнови вести од Македонија

To top