Македонија

Јанша: Честитки до нашата сестринска партија ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова за големата победа

Јанша: Честитки до нашата сестринска партија ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова за големата победа

Поранешниот словенечки премиер Јанез Јанша преку социјалните мрежи испрати честитка за изборната победа на ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова.

-Честитки до нашата сестринска партија ВМРО-ДПМНЕ и Гордана Силјановска Давкова за големата победа, објави Јанша на Х.

Честитки за победата на двојните избори испратија голем број политичари од регионот и Европа.

Најнови вести од Македонија

To top