Македонија Добиена тужба

Илија Тозија: Доаѓа крајот на сеењето лаги и манипулации, добиена тужбата против Стевче Јакимовски

„После изборите на 8-ми Мај, единствено ќе им остане да си ги пеат песничките во квази емисиите кадешто целовечерно настапуваат“.

Илија Тозија: Доаѓа крајот на сеењето лаги и манипулации, добиена тужбата против Стевче Јакимовски

Полека, но сигурно доаѓа крајот на сеењето лаги и манипулации на потрошени вртикапи политичари, пишува Илија Тозија.

„После изборите на 8-ми Мај, единствено ќе им остане да си ги пеат песничките во квази емисиите кадешто целовечерно настапуваат.

Во прилог, тужбата добиена против Стевче Јакимовски, познатата пудлица на секоја власт“ – пишува тој.

Најнови вести од Македонија

To top