Македонија

ФОТО: Јане Ченто и Горан Ангелов присуствуваат на Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ

ФОТО: Јане Ченто и Горан Ангелов присуствуваат на Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ

Јане Ченто и Горан Ангелов, двајцата осудени за 27 април, кога го бранеа македонското собрание, присуствуваат на Конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ за избор на претседател.

Денеска во Македонска филхармонија се потврдува кандидатурата на Гордана Силјановска Давкова која влегува во трка за претседател на Македонија.

Курир

Најнови вести од Македонија

To top