Македонија

Денот на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј е неработен ден за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, 24 мај – Денот на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честита празникот.

Најнови вести од Македонија

To top