Вести

Мајката на еден од осомничените за убиството на Данка низ солзи: НЕ Е БАЊАТ ТРИ ДЕНА, СО ИСТАТА ОБЛЕКА СЕДИ И НЕ Е БРИЧЕН (ВИДЕО)

Мајката на еден од осомничените за убиството на Данка низ солзи: НЕ Е БАЊАТ ТРИ ДЕНА, СО ИСТАТА ОБЛЕКА СЕДИ И НЕ Е БРИЧЕН (ВИДЕО)

Додека цела држава чека полицијата да го пронајде телото на Данка Илиќ, двајцата осомничени С.Ј и Д.Д го признале делото и детално опишале како го убиле девојчето.

За српските медиуми се огласи и мајката на осомничениот Д.Д., кој денеска треба да биде сослушан во Обвинителството заедно со другиот осомничен. Мајката тврди дека нејзиниот син не ја убил малата Данка и вели дека нејзината здравствена состојба сериозно се влошила по оваа вест.

„Кога слушнав што се случи, имав 180 со 100 крвен притисок,, реков дека ќе одам во Итна помош, но не успеа бидејќи беа во Банско Поле. А и сега не ми е добро“, беше првата реакција на мајката на осомничениот Д.Д.

Таа во видеото низ солзи тврди дека нејзиниот син не бил бањат три дена, не бил пресоблечен и не бил избричен…

To top