Култура Во 20 часот

„За нас почнува живот“ утре во Драмски театар

Улоги: Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Нино Леви.

„За нас почнува живот“ утре во Драмски театар

Во понеделник, 29 јануари 2024 година, во Драмскиот театар во Скопје, со почеток во 20:00 часот, ќе биде изведена претставата „За нас почнува живот“.

Автор: Ѓерѓ Шпиро
Превод: Маја Бражанска
Режија: Дејан Пројковски
Костимографија: Марија Пупучевска
Музика: Горан Трајкоски
Асистент на режија: Дамјан Димовски
Плакат и видео: Стојан Стојановски

Улоги: Биљана Драгиќевиќ Пројковска, Нино Леви.

To top