Култура „Само Македонија“

Промоција на книгата „Само Македонија“ по повод 15 години Македонски манифест

Настанот ќе биде проследен со настап на познати музички уметници, најавуваат од Македонски манифест. 

Промоција на книгата „Само Македонија“ по повод 15 години Македонски манифест

По повод 15-годишниот јубилеј на Македонски манифест во просториите на Социјалистичката партија на Македонија вечер во 18 часот ќе се одржи промоција на книгата насловена „Само Македонија“.

Настанот ќе биде проследен со настап на познати музички уметници, најавуваат од Македонски манифест.

To top