Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 31.01.2024 во 12:00 часот во Полициската станица Велес, Д.П.(59) од Велес пријавила дека на улица „Невена Ѓеорѓиева Дуња“ во Велес била касната од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 31.01.2024 во 13:15 часот во Полициската станица Гази Баба, С.К.(59) од Скопје пријавила дека на ул.„519“ во населбата Ќерамидница во Скопје била касната од куче скитник.

На 31.01.2024 во 12:00 часот во Полициската станица Велес, Д.П.(59) од Велес пријавила дека на улица „Невена Ѓеорѓиева Дуња“ во Велес била касната од куче скитник.

На 31.01.2024 во 16:00 часот во Полициската станица Велес, А.П.(44) од Велес пријавила дека на улица „Андон Шурков“ во Велес била касната од куче скитник.

To top