Хроника МВР

Три лица каснати од кучиња скитници

На 03.04.2024 во 23:00 часот во Полициската станица Чаир, А.Л.Д.(45) од Скопје пријавила дека на бул.„Словенија“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник. 

Три лица каснати од кучиња скитници

На 03.04.2024 во 12:45 часот во Полициската станица Аеродром, Ј.К.(29) од Скопје пријавила дека на ул.„Владимир Комаров“ била касната од куче скитник.

На 03.04.2024 во 17:50 часот во Полициската станица Центар, Л.Б.(58) од Скопје пријавила дека на бул.„Кочо Рацин“ била касната од куче скитник.

На 03.04.2024 во 23:00 часот во Полициската станица Чаир, А.Л.Д.(45) од Скопје пријавила дека на бул.„Словенија“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

 

To top