Хроника СВР Скопје

Скопјанец провалил во куќа, но побегнал кога го видел соседот на сопственичката

Пријавениот со употреба на сила се обидел да влезе во домот на Х.Х., но го напуштил местото откако во објектот пристигнал нејзин сосед.

Скопјанец провалил во куќа, но побегнал кога го видел соседот на сопственичката

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ш.(50) од Скопје.

Спопред полицијата тој се сомничи за сторено кривично дело „разбојништво во обид“.

Пријавениот со употреба на сила се обидел да влезе во домот на Х.Х., но го напуштил местото откако во објектот пристигнал нејзин сосед.

To top