Хроника од италијанско производство

Рачна бомба од Втората светска војна пронајдена близу фудбалски стадион во гостиварско

Случајот пред две дена бил пријавен во СВР Тетово.

Рачна бомба од Втората светска војна пронајдена близу фудбалски стадион во гостиварско

Во близина на фудбалскиот стадион во гостиварска Горна Бањица, пронајдена е рачна бомба од италијанско производство која потекнува од Втората светска војна.

Случајот пред две дена бил пријавен во СВР Тетово.

Оттаму информираат дека бомбата била подигната од претставник на Дирекцијата за заштита и спасување.

To top