дзс

Пронајдени се 136 резултати на тема „дзс“
Економија

ПОСКАПУВАЊЕ: Маслото за 25%, лебот и шеќерот за 9,3%- ова се цени на производи во декември 2021 споредено со декември 2020 година

Маслото за јадење „скокнало“ за 25 проценти во декември 2021 споредбено со декември 2020 година. Според Државниот завод за статистика, лебот...