Хроника СВР Скопје

Пронајдено 14-годишното девојче од Скопје, кое беше пријавено дека се оддалечило од домот

Како што соопшти МВР, малолетничката ќе биде предадена на нејзиниот татко.

Пронајдено 14-годишното девојче од Скопје, кое беше пријавено дека се оддалечило од домот

Полициски службеници од СВР Скопје денеска ја пронајдоа Р.М.(14) од Скопје, за која нејзиниот татко С.М. на први февруари 2024 година пријавил дека се оддалечила од домот.

Како што соопшти МВР, малолетничката ќе биде предадена на нејзиниот татко.

To top