Хроника „Предизвикување општа опасност“

Маж фрлил отпушок од цигара и предизвикал пожар

На 16.04.2024, пријавениот фрлил отпушок од цигара во угостителски објект, при што предизвикал пожар на надворешните единици од клима уредите.

Маж фрлил отпушок од цигара и предизвикал пожар

СВР Битола поднесе кривична пријава против М.М.(49) од Битола поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „предизвикување општа опасност“.

На 16.04.2024, пријавениот фрлил отпушок од цигара во угостителски објект, при што предизвикал пожар на надворешните единици од клима уредите.

To top