Хроника Пријавиле во полиција

Малолетник и млад скопјанец каснати од кучиња скитници

На 07.03.2024 во 15:10 часот во Полициската станица Кисела Вода, В.М.Ѓ.(40) од Скопје пријавила дека на ул.„Народни херои“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

Малолетник и млад скопјанец каснати од кучиња скитници

На 07.03.2024 во 21:50 часот во Полициската станица Чаир, С.М.(22) од Скопје пријавил дека  на бул.„Словенија“ бил каснат од куче скитник.

На 07.03.2024 во 15:10 часот во Полициската станица Кисела Вода, В.М.Ѓ.(40) од Скопје пријавила дека на ул.„Народни херои“ нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

To top