Хроника Пријавиле во полиција

Малолетник и маж каснати од кучиња скитници

На 09.03.2024  во 17:45 часот во Полициска станица Аеродром во Скопје, М.П.(40) од Скопје пријавила дека во трговски центар на подрачјето на општина Аеродром, нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

Малолетник и маж каснати од кучиња скитници

На 09.03.2024 во 15:20 часот во Полициска станица Гази Баба во Скопје, П.В.(38) од с.Ржаничино, скопско пријавил дека на ул.„16-та Македонска Бригада“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 09.03.2024  во 17:45 часот во Полициска станица Аеродром во Скопје, М.П.(40) од Скопје пријавила дека во трговски центар на подрачјето на општина Аеродром, нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

To top