Хроника СВР Скопје

Малолетници добиле закани, еден од нив ограбен

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Малолетници добиле закани, еден од нив ограбен

На 16.02.2024 во 13:25 часот во СВР Скопје, Д.М. пријавил дека на подрачјето на Гази Баба на неколку лица се заканувале на неговиот малолетен син и неколку негови другари, при што на еден од малолетниците му одзеле пари.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

To top