Хроника Пријавиле во полиција

Кучиња скитници вчера каснале луѓе во повеќе македонски градови

На 18.12.2023 во 20.20 часот,во СВР Битола, Д.М.(37) од Битола пријавила дека во с.Кравари била касната куче скитник.

Кучиња скитници вчера каснале луѓе во повеќе македонски  градови

На 18.12.2023 во 14.40 часот во ОВР Македонски Брод, Р.А.(64) од Македонски Брод  пријавила дека во кругот на ЈЗУ- Македонски Брод била нападната од куче скитник .

На 18.12.2023 во 19.00 часот, во ОВР Македонски Брод, В.М.(51) од Македонски Брод пријавила дека во кругот на ЈЗУ- Македонски Брод била каснат  од куче скитник.

На 18.12.2023 во 20.20 часот,во СВР Битола, Д.М.(37) од Битола пријавила дека во с.Кравари била касната куче скитник.

На 18.12.2023 во 15.30 часот во СВР Тетово, 90-годишниот Е.М. од гостиварско Дебреше пријавил дека на улица „137“ во Гостивар бил каснат од куче скитник.

На 18.12.2023 во 11.50 часот во Полициската станица Центар, О.А.(45) од Прилеп пријавил дека во близина на Железничката станица во Скопје бил каснат од куче скитник.

To top