Хроника Пријавиле во полиција

Кучиња скитници каснаа седум луѓе

На 06.04.2024 во 23:40 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, М.Н.(48) од с.Волково, скопско, пријавил дека во. с.Волково , неговата малолетна ќерка била касната од куче скитник.

Кучиња скитници каснаа седум луѓе

На 07.04.2023 во 01:30 часот во Полициската станица Велес, Л.К.(20) од Велес пријавил дека на улица „Благој Ѓорев“ во Велес бил каснат од куче скитник.

На 07.04.2023 во 02:50 часот во Полициската станица Велес, Б.Т.(23) од Велес пријавил дека на улица „Благој Ѓорев“ бил каснат од куче скитник.

На 06.04.2024 во 12:55 часот во Полициската станица Куманово, М.С.(37) од с.Табановце, кумановско, пријавила дека на ул.„Прохор Пчински“ во Куманово била касната од куче скитник.

На 06.04.2024 во 15:40 часот во Полициската станица Карпош, Д.С.(51) од Скопје пријавил дека на ул.„Бранислав Нушиќ“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 06.04.2024 во 19:00 часот во Полициската станица Бит Пазар, Б.А.(36) од с.Горно Оризари, скопско, пријавил дека на ул.„Цветан Димов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 06.04.2024 во 23:40 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, М.Н.(48) од с.Волково, скопско, пријавил дека во. с.Волково , неговата малолетна ќерка била касната од куче скитник.

На 06.04.2024 во 21:15 часот во Полициското одделение Новаци, С.Р.(47) од Битола пријавил дека во с.Добрушево бил каснат од куче скитник.

 

To top