Хроника СВР Скопје

Исчезна малолетничка во Скопје

Според пријавата, таа и порано се оддалечувала и била враќана.

Исчезна малолетничка во Скопје

На 14.06.2024 во 15:00 часот во СВР Скопје, Ш.Д. дека од нејзиниот дом се оддалечила нејзината штитеничка С.Џ.(16).

Според пријавата, таа и порано се оддалечувала и била враќана.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

To top